Εταιρεία

Η Patraiki wines έχοντας ιστορία σχεδόν 100 χρόνων και με κερδισμένα πολυάριθμα βραβεία σε παγκόσμιους και εθνικούς διαγωνισμούς την καθιστά μια από τις πιο σεβαστές ιστορικές οινοποιίες της νοτίου Ευρώπης.

Με πρώτη ύλη σταφύλια από τις καλύτερες ποικιλίες της περιοχής σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές εδαφοκλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, τη μακρόχρονη οινοποιητική παράδοση της Εταιρίας, το σύγχρονο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, η Patraiki wines παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Παράγει επιπλέον τους διεθνώς γνωστούς επιδόρπιους οίνους, Μοσχάτο Πατρών και Μαυροδάφνη Πατρών, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Πατραϊκή Οινοποιία με έδρα την Πάτρα, λειτουργεί σήμερα 2 οινοποιεία, της Άνθειας και του Μύρτου (με το δεύτερο να λειτουργεί εποχικά), 1 εμφιαλωτήριο και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους με αποθηκευτική ικανότητα περίπου 20.000 τόνων, καλύπτοντας μία έκταση  46.500 m2.

Εφαρμόζοντας τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας, της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (Good Manufacture Practice), των συνεργαζόμενων πελατών και τις προτάσεις των κρατικών ελεγκτικών οργάνων, η Πατραϊκή συγκαταλέγεται σήμερα στις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες οινοποιητικές μονάδες της Ελλάδας


 

Με γνώμονα την ποιότητα

Από αυστηρή επιλογή σταφυλιών

Η νέα σειρά της Patraiki wines είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας και του έντονου ζήλου να προσφέρουμε στον καταναλωτή τη δυνατότητα να γευτεί εξαιρετικά κρασιά από τις γηγενείς ποικιλίες της περιοχής. Η οινοποίηση γίνεται κατόπιν αυστηρής διαλογής σταφυλιών από επιλεγμένα αμπελοτόπια συγκεκριμένων παραγωγών της ορεινής Αχαΐας.

 

>