Η Εταιρεία

Η ΠΑΤΡΑΪΚΗ 1918 τιμώντας την παράδοση και την ιστορία 100 χρόνων και σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα βραβεία από διεθνής και εθνικούς διαγωνισμούς, είναι μια από τις πιο σεβαστές ιστορικές οινοποιίες της νοτίου Ευρώπης.

Με πρώτη ύλη σταφύλια από τις καλύτερες ποικιλίες που φύονται στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Πατρών. Λόγω του εξαιρετικού και ποικιλόμορφου terroir της περιοχής, σε συνδυασμό την εμπειρία και τον σεβασμό στην ιστορία της καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό της η Πατραϊκή οινοποιεία παράγει Οίνους υψηλής ποιότητας.

Με ναυαρχίδα της τους διεθνής γνωστούς οίνους Μαυροδάφνη Πατρών και Μοσχάτο Πατρών, δυο προστατευμένης ονομασίας προελεύσεως γλυκείς οίνους έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές και των ποιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η πατραϊκή 1918 διαθέτει στο δυναμικό της 2 οινοποιεία με έδρα το οινοποιείο της Άνθειας, το οποίο καλύπτει μία έκταση 46.500 m2. και διαθέτει σύγχρονο εμφιαλωτήριο με 4 γραμμές εμφιάλωσης .

Εφαρμόζοντας τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας, της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (Good Manufacture Practice), των συνεργαζόμενων πελατών και τις προτάσεις των κρατικών ελεγκτικών οργάνων, η Πατραϊκή συγκαταλέγεται σήμερα στις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες οινοποιητικές μονάδες της Ελλάδας

Με γνώμονα την ποιότητα

Από αυστηρή επιλογή σταφυλιών

Η νέα σειρά της Patraiki wines είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας και του έντονου ζήλου να προσφέρουμε στον καταναλωτή τη δυνατότητα να γευτεί εξαιρετικά κρασιά από τις γηγενείς ποικιλίες της περιοχής. Η οινοποίηση γίνεται κατόπιν αυστηρής διαλογής σταφυλιών από επιλεγμένα αμπελοτόπια συγκεκριμένων παραγωγών της ορεινής Αχαΐας.

 

>