Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η 

Ο ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΣ – ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ( πρωην ΕΑΣΠ) «ΠΑΤΡΑΪΚΗ 1918» , ενημερώνει τους παραγωγούς και κτηνοτρόφους της περιοχής μας ότι για άλλη μια χρονιά θα είναι δίπλα τους στην υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ 2016.

Φέτος ο συνεταιρισμός στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει θα λειτουργήσει εκτός από το κεντρικό κατάστημα στην Πάτρα (οδός Ανθείας αρ.38) και 2 υποκαταστήματα 

α) στην Κάτω Αχαία (οδός Αγ. Ιωάννου και Ωλένου- γραφεία ΕΑΣΠ, έναντι δημαρχείου Δήμου Δύμης) και

β) στο Σταυροδρόμι (κτίριο πρωην Δημαρχείου Τριταίας).

Για να μην υπάρχει συνωστισμός και καθυστερήσεις ,θα εφαρμοστεί το σύστημα του τηλεφωνικού ραντεβού. Για το κεντρικό κατάστημα ΟΣΔΕ στην Πάτρα και το υποκατάστημα του Σταυροδρομίου για ραντεβού και πληροφορίες το τηλέφωνο είναι το 2610 362715 και 2610 362717. Για το υποκατάστημα ΟΣΔΕ στην Κάτω Αχαΐα το τηλέφωνο για ραντεβού είναι το 2693022019.

Υπενθυμίζουμε στους αγρότες της περιοχής ότι εκτός από την τριακονταετή αποκλειστική εμπειρία μας στο τομέα των αγροτικών επιδοτήσεων , με αποτελεσματικότητα που σχεδόν αγγίζει το 100%, είμαστε ο μοναδικός φορέας επιπέδου Β στην περιοχή.

Η προσωπική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του συνεταιρισμού και των παραγωγών δεν υποκαθίσταται με μιας χρήσης και αμφιβόλου αποτελέσματος ευκαιρίες.

 

ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΣ – ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ